Firma profil


Easy-Climb er en mindre virksomhed der har til huse i Hedehusene ved Roskilde.

Virksomheden blev etableret i 1994 af Frankie Thomsen.

Vi fabrikerer primært tekniske hjælpemidler til brug for handicappede og varetransport.

Easy-Climb er en opfindervirksomhed, hvor vores seneste udvikling Cammobil hører blandt egne opfindelser. Primært er dog virksomhedens flagskib: Trappemaskinen: Easy Climb.
Håndbygget Dansk kvalitet er vort kendetegn i alle egne produkter.

Som tidligere vognmand og sikkerhedsrepræsentant i et stort vognmandsfirma i København, der hovedsagelig beskæftiger sig med handicapkørsel, havde Frankie Thomsen dagligt haft problemet med trappetransporter tæt inde på livet, og det har således været nærliggende at iværksætte et stykke udviklingsarbejde, der kunne pege på løsninger af problemet.

Baggrunden er naturligvis behovet for at tilgodese kørestolsbrugernes mobilitet uden at give anledning til arbejds- og rygskader ved det personale og de vognmænd, der håndterer transporten.

Desværre har de hidtidige muligheder for anvendelse af tekniske hjælpemidler haft flere begrænsninger, der både har medført gener for kørestolsbrugeren og for personale og vognmænd.

Efter flere års intensivt arbejde, kan vi nu præsentere et større udvalg af maskiner, som svar på de aktuelle og skærpede krav: Easy Climb.


Trappemaskinen: Easy Climb.

Nøgleordet for Easy Climb er maksimal fleksibilitet. Den kan håndtere alle former for trapper og medtage så godt som alle former for kørestole og varer.

Daglig transport af kørestolsbrugere og varer på trapper har været en blandet fornøjelse for alle parter.

Det er anderledes med Easy Climb. En stærkt savnet løsning, der nu har været på trapperne siden 1991. Vi er landets absolut førende indenfor trappemaskiner til person- & varetransport.

Store investeringer, dårlig betjeningskomfort og begrænsninger i anvendelsen har været de største irritationsmomenter ved markedets hjælpemidler, når det gjaldt trappetransport af kørestolsbrugere og tunge varer.

Samtidig er reglerne strammet og kravene til transporten skærpet, og det har øget behovet for nytænkning indenfor den offentlige sektor og blandt de vognmænd, der står med problemet hver eneste dag.

En ny filosofi. Easy Climb.

Easy Climb er nyudviklet helt fra bunden af fagfolk, der kender problemstillingen. Derfor er konstruktionen både meget enkel, gennemtænkt og funktionel. Det har taget 3 år at udvikle og teste Easy Climb, og der udvikles løbende på maskinerne, således de til gengæld idag er suveræne med en hel stribe fordele:

  • Easy Climb forcerer alle trapper, også for eksempel vindeltrapper.
  • Easy Climb kan anvendes til så godt som alle typer kørestole.
  • Easy Climb arbejder sig glidende op ad trapperne.
  • Easy Climb kan medtage vægt op til 230 kg.
  • Easy Climb klatrer op til 56 trin i minuttet.
  • Easy Climb har stor strømkapacitet og dermed stor aktionsradius.
  • Easy Climb er kompakt og meget nem at betjene.

Med Easy Climb er det lykkedes os at skabe en helt ny standard for komfortabel trappetransport.

Samtidig har vi lagt vægt på at holde omkostningerne nede, så Easy Climb også prismæssigt bliver et særdeles attraktivt alternativ for offentlige myndigheder, private vognmænd, plejehjem og mange andre.

Easy Climb opfylder gældende krav i overensstemmelse med maskindirektivets bestemmelser (Direktiv 89/392/EØF) med ændringer, og med national lovgivning, der omsætter dette direktiv.

(Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 561/94 kap. 2)

Ligeledes opfyldes kravene i ISO & bekendtgørelse om medicinsk udstyr nr. 734.

Easy-Climb ©
Godsbanegade 2
DK-2640 Hedehusene
Tlf.: +45 4015 1812
Homepage: www.easy-climb.dk
Mail: mail@easy-climb.dk

Her bor vi


Vareudvalg

Trappemaskiner
Elektriske hæve/ sænkeborde til hospitaler
Rampebuffere
Bærbar transportører til campingvogne & trailere m.m.
Fastspændings-udstyr i busser m.v.